FC Beton

Her er en reklametekst

Tidlige hed FC Beton Frejlev Cementstøberi, men i takt med at flere og flere begyndte at kalde virksomheden for FC Beton blev det officielle navn også ændret.

FC Beton producerer en lang række forskellige betonvarer som belægningssten, havefliser, støttemursten, fortovsfliser, kantsten, terrassefliser, samt betonblokke som lecablokke og fundablokke.

Herudover produceres der forskellige typer af mørtel hos FC Beton, så uanset om du skal bestille pudsemørtel eller bakkemørtel er der mulighed for dette fra den familieejede virksomhed som ligger lige udenfor Aalborg.

Fra grusgraven bliver der også gravet forskellige typer af grus og sand som blandt andet pakkes i bigbags og småsække, så hvis der skal leveres afretningssand, stabilgrus, brolæggersand, bundsikringsgrus, fugesand eller strøsand så kan dette bestille hos FC Beton.

Det er også muligt at bestille forskellige produkter i granit. Eksempelvis er det meget populært med granitskærver som bunddække i haven. Granit skærverne kan bestilles i farver som sort, grå, rød og hvid.

Vil du i kontakt med FC Beton er der mulighed for dette på flere måder. Eksempelvis kan bestilling af betonvarer, herregårdssten, betonfliser osv ske via webshoppen på hjemmesiden.

http://www.fc-beton.dk

Der kan også bestilles via telefon 98 34 34 11 eller på mail salg@fc-beton.dk. På telefon og mail er der også mulighed for at få hjælp til valg af de rigtige produkter, fremgangsmåder osv.

Du finder FC Beton på Nibevej 151, 9200 Aalborg SV.

Og så kan du følge FC Beton på sociale medier.

Facebook https://www.facebook.com/fcbeton.dk

Linkedin https://www.linkedin.com/company/fc-beton

Twitter https://twitter.com/fcbeton

Google Plus https://plus.google.com/+Fc-betonDk/posts